chape

Wat is chape?

Chape is een mengeling van zand, cement en water. Deze wordt verpompt met onze geautomatiseerde chape oplegger. Daarna wordt deze op niveau geplaatst en gladgestreken.
Wij hebben gekozen om een hoogwaardige cement te gebruiken. Hierdoor verkrijgen we reeds een hogere druk- en buigtrektsterkte. Dankzij verschillende soorten additieven kunnen we de chape finetunen naar wens. Bij de plaatsing wordt er randisolatie en uitzetvoegen geplaatst volgens de regels der kunst om de zettingsmarge toe te laten.

We streven standaard naar een hoog kwalitatief eindproduct.

Dekvloeren dienen om een geschikte ondergrond te vormen voor diverse soorten vloerafwerkingen. Tussen de dekvloer en de draagvloer wordt er vaak een thermische uitvullaag geplaatst, al dan niet met een tussenplaatsing van een scheidingslaag of akoestische laag. Er worden vier soorten dekvloeren onderscheiden.

Wat zijn de voordelen van onze chape?
- Sterkteklasse F4
- Droogtijd 14 - 16 dagen ( <2%CM)
- Diktes mogelijk vanaf 4cm (zwevend), afhankelijk van de op te nemen belasting van de vloer
- Sterk verminderde krimp
- Slijtvaster oppervlak
- Warmte vloerverwarming wordt sneller afgegeven door verhoogde densiteit

Soorten Chape.

Voordelen.

1
2
3
4
Chape

Plaatsing van chape.

Het plaatsen van de chape is werk voor perfectionisten en dat zijn we ook. Al jaren zorgen we voor een perfect afgewerkt resultaat. De vloerder zal je dankbaar zijn.

Wij komen gratis op plaatsbezoek om jouw noden te bepalen. Daarna bezorgen we je een duidelijke vrijblijvende offerte. Thijs staat garant voor het nauwkeurig opvolgen van jouw project.

Weinig tijd?

Wij zorgen voor een heel flexibele en snelle plaatsing. Op die manier kan jij zonder zorgen verder bouwen.

Galerij.

No items found.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte aanvragen