Specialisaties

Thermowhite Vloerisolatie.

Terug naar overzicht
thermowhite

Wat is Thermowhite?

ThermoWhite is de nieuwste technologie voor optimale isolatie. Het binnenklimaat en de akoestiek van een ruimte staan of vallen immers met de keuze van het juiste isolatiemateriaal. Wie bij het bouwen vooruit denkt, mag zeker de energie-efficiëntie niet vergeten. Het groeiende energiebewustzijn is een belangrijk argument om voor ThermoWhite te kiezen.

ThermoWhite is een Europees gecertificeerd product met CE keuring.

Verschillende varianten zijn mogelijk door wijzigingen in de samenstelling van de grondstoffen. De WD60R is in de EPB-databank opgenomen met een lambda van 0.041W/mK! Het geeft ook een optimale akoestische geluidsisolatie (min. 23dB) die zorgt voor een akoestisch comfort. Per project kunnen wij een berekening op maat maken om zo de thermische en akoestische waarde te berekenen omdat dit afhangt van de volledige vloeropbouw.

Verschillende Varianten

Voordelen.

1
2
3
4
Chape

Plaatsing Thermowhite

ThermoWhite wordt in situ pneumatisch naar binnen gepompt door een computer gecontroleerde mengmachine en onder luchtdruk door een slang getransporteerd op de werf.
De ThermoWhite isolatie wordt aan de hand van de laser tot op het juiste niveau aangebracht.

Na een droogtijd van 2-4 dagen (naargelang de dikte) (restvocht 12 CM%), mag elk type vloerverwarming geplaatst worden met vervolgens de chape. ThermoWhite heeft de eigenschappen van een EPS-plaat waardoor er ook rechtstreeks op getackerd kan worden met lange tackers.

Een van de grote verschillen met andere EPS mortels is dat wij een zeer minimale hoeveelheid water aanwenden. De plaatsing is gebaseerd op een droogmengsysteem en het pompen gebeurt dan ook pneumatisch. Het minimale waterverbruik komt de droogtijden voor het totale bouwproject ten goede.

Weinig tijd?

Wij zorgen voor een heel flexibele en snelle plaatsing. Op die manier kan jij zonder zorgen verder bouwen.

Galerij.

No items found.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte aanvragen