PUR Vloerisolatie

Wat is PUR vloerisolatie?

Gespoten polyurethaan is een isolatielaag die volledig naadloos wordt aangebracht, wat ervoor zorgt dat de vloerplaat in één geheel geïsoleerd is. PUR heeft geen droogtijd waardoor de isolatielaag meteen na het spuiten beloopbaar is.

Indien er vloerverwarming wordt geplaatst, wordt het oppervlak achteraf mooi vlak geschuurd.

Als alternatief voor PUR bieden we ook Thermowhite aan vanwege het ecologisch aspect en de vele andere voordelen. Thermowhite is bewandelbaar na 2-4 dagen (naargelang de dikte)

Vaste isolatieplaten vormen ook steeds een mogelijkheid.

Voordelen.

1
Naadloos gespoten oppervlak
2
Geen droogtijd
3
Sterk isolerende waarde, dus ideaal bij geringe diktes
4
PUR vloerisolatie

Plaatsing van PUR vloerisolatie.

Het is heel belangrijk dat PUR vakkundig wordt gespoten aangezien de plaatsing in verschillende lagen gerespecteerd moet worden. Ook de klimaatomstandigheden spelen een grote rol (vochtigheidspercentage, temperatuur vloerplaat). Dit dient dus ook steeds gecontroleerd te worden. Onze vakmensen zorgen ervoor dat dit perfect wordt uitgevoerd.

Vooraleer er PUR gespoten kan worden moet er wel wat voorbereiding gebeuren. De ondergrond dient stofvrij gemaakt te worden (stofzuigen) om een goede hechting aan de ondergrond te verkrijgen. Bovendien worden alle ramen en afwerkingselementen mooi afgeplakt zodat er hier geen nevel op terecht komt. Het is wel noodzakelijk dat de ruimtes water -en winddicht zijn.

Het plaatsen van vaste isolatieplaten kan ook door ons verzorgd worden. Hiervoor dienen we eerst de ondergrond uit te vlakken zodat alle leidingen weggestopt zijn. Ook hier komen we meer en meer op de proppen met Thermowhite omdat deze de uitvullaag + de isolatieplaten kan vervangen.

Weinig tijd?

Wij zorgen voor een heel flexibele en snelle plaatsing. Op die manier kan jij zonder zorgen verder bouwen.

Galerij.

No items found.

Vraag nu uw offerte aan.

Offerte aanvragen